fbpx

Rukovodstvo Skupštine Asocijacije Forest

Rukovodstvo Skupštine Asocijacije Forest

Članovi rukovodstva

Predsednik Asocijacije Forest. Doktor medicine, REKBT psihoterapeut superv, psihijatar na specijalizaciji, meditacija, yoga.

Dr Milan Popović

Osnivač i Predsednik Asocijacije Forest, doktor medicine, psihijatar, RE&KBT psihoterapeut pod supervizijom

Predsednik Asocijacije Forest. Doktor medicine, psihijatar, RE&KBT psihoterapeut pod supervizijom

Dr Milan Popović rođen je u Loznici, gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju „Vuk Karadžić“. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno je pohađao nastavu elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica kod Valjeva, gde je stekao i proširiao znanja iz elektrotehnike i elektronike i realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike, radiotehnike i medicinske elektronike.

Nakon završene Gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polaže državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

Specijalizaciju psihijatrije završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti RE&KBT psihoterapije u okviru „Srpskog centra za RE&CBT psihoterapiju“. Poseduje Napredni sertifikat RE&KBT psihoterapeuta (pod supervizijom) Srpskog centra za RE&CBT, Instituta Albert Ellis (Njujork) i Instituta za kognitivni menadžment (Štutgart).

Svoje znanje iz oblasti medicine, Dr Milan Popović unapređivao je kroz kontinuirano učenje i rad, od početka karijere lekara, volontirajući i radeći u Hitnoj pomoći Beograda 194 u trajanju od oko 2 godine.

Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, a po potrebi i zahtevu radnog mesta i kao grafički i web dizajner, administrator, urednik web sajtova, marketing i IT specijalista.

Radio je i na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd – DZ Palilula). Sticanje znanja i radnog iskustva nastavlja u četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine, IT specijaliste i menadžera.

Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije, RE&KBT psihoterapije i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi širokim spektrom aktivnosti i poslova: avijacija, elektronika, fizika, tehnika, grafički i web dizajn, filmska montaža, programiranje, administracija Windows operativnih sistema i IT sektor, marketing i digitalni marketing, kao i borilačke veštine (karate i Nindjucu), meditacija i joga, gde ostvaruje zavidne rezultate. Bavi se umetničkom fotografijom u slobodno vreme.

U toku 2019. godine započinje karijeru u Zepter International na poziciji Medical Manager gde u koordinaciji sa medicinskim, IT, marketing, prodajnim i edukativnim sektorom radi na unapređenju rada Zepter Medical Ordinacije i unapređenju prodaje proizvoda Kompanije Zepter International. Od decembra 2019. na poziciji Internacionalnog savetnika Predsednika Zepter-a.

Od 2016. godine pripada organizaciji Bujinkan, sa sedištem u Japanu, koja na najvišem nivou uči veštinu drevnih samuraja i ninđi.

Od 2020. osnivač je i Predsednik „Asocijacije prirodne i šumske medicine – Forest“

Kontunuirano se usavršava i proširuje znanja iz različitih oblasti medicine, psihologije, psihoterapije, nauke i tehnike.

Zagovornik je zdravog života i ima integrativni pristup u rešavanju zdravstvenih problema.

Govori srpski, engleski i ruski jezik, učeći i druge jezike (nemački, japanski…).

Otac dve ćerke i suprug.

Dr Anita Kovačić Popović

Dr Anita Kovačić Popović

Osnivač Asocijacije Forest, doktor defektoloških nauka, NLP Practitioner

Anita Kovačić Popović je rođena 1987. godine u Novom Sadu. Doktorirala je na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu. Trenutno je zaposlena kao profesor strukovnih studija u Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija „Medika“.

Rad u struci započela je volonterski 2009. godine učešćem na projektu „U društvu je lepše“ koje je realizovalo udruženje građana „Magično zrno“. Od 2011. godine obavila je stručnu praksu u ustanovi „Doma za odrasla invalidna lica“ na mestu diplomiranog defektologa – somatopeda. U toku 2012. i 2013. godine učestvovala je u izradi i realizaciji projektnih i drugih redovnih aktivnosti Udruženja stanara Doma za odrasla invalidna lica. Školske 2013. godine radila je na zameni kao nastavnik psihomotornih vežbi u OŠ „Miodrag Matić“. Od 2014. do 2019. godine radila je u Savezu za cerebralnu i dečiju paralizu Beograda, angažovana kao stručni sradnik – defektolog. Od 2017. godine ima Licencu za obavljanje osnovnih stručnih poslova u oblasti socijalne zaštite.

Autor je i koautor radova objavljenih u časopisu međunarodnog značaja verifikovanog posebnom odlukom (M24), radova u tematskom zborniku međunarodnog značaja (M14), radova u istaknutom nacionalnom časopisu (M52) i saopštenja sa skupova nacionalnog i međunarodnog značaja (M33, M63, M34, M64).

Usavršavanje je nastavila i u smeru Neuro-Linguistic Programming – IANLP gde je stekla zvanje NLP Practitioner i trenutno pohađa NLP Master.

You are donating to : Asocijacija prirodne i šumske medicine

How much would you like to donate?
30 $ 40 $ 50 $
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...