fbpx

Naš tim saradnika

Sanja Mihajlović

Sanja Mihajlović

Diplomirani pedagog i psihoterapeut pod supervizijom

Sanja Mihajlović je rođena 1972. godine u Paraćinu. Diplomirala je na katedri za pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Prištini. A potom je nastavila edukaciju za psihoterapeuta u okviru Balkanske asocijacije za TAUS, stekla zvanje praktičar transakcione analize, i status psihoterapeuta pod supervizijom. Sertifikovani je EMDR Terapeut. Nakon više stručnih usavršavanja Poseduje sertifikacije iz CFT , Autogenog treninga, Treninga progresivne mišićne relaksacije kao i emocionalne pismenosti. Prisustvovala je na mnogim workshopovima i radionicama za usavršavanje (Erskin, rad sa shizotipnim klijentima) Dalju edukaciju i sertifikaciju nastavlja u Psihopolisu.

Član je Asocijacije EMDR Srbije i Evrope,Psihopolis TA centar, Saveza društva psihoterapeuta Srbije, TAUS Balkanske asocijacije za TA, Evropskog udruženja za transakcionu analizu (EATA) , kao i Udruženja za psihoterapiju i Koučing Srbije. Autor je i koautor više publikovanih naučnih radova. Održala je veči broj stručnih tribina, kao i radionica i obuke iz Emocionalne pismenosti i Asertivne komunikacije. Volontira od početka rada kao i rad u Kol centru za psihoterapijsku pomoć u Savezu za psihoterapeute Srbije. U Udruženju Sindrom Hroničnog umora u Ćupriji vodi terapijsku grupu. Ima višegodišnje iskustvo u individualnom, grupnom i savetodavnom radu, kao i iskustvo u vođenju psiholoških radionica i edukacija. Radi online i uživo.

Psihološka prva pomoć koju organizira Udruga Promentz i platforma psihološkapomoc.hr, u suradnji s Institute for Disaster Mental Health Sveučilišta SUNNY New Paltz (SAD)

Sa porodicom živi i radi u Ćupriji.

You are donating to : Asocijacija prirodne i šumske medicine

How much would you like to donate?
30 $ 40 $ 50 $
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...