fbpx

O NAMA

Asocijacija prirodne i šumske medicine – Forest

Asocijacija prirodne i šumske medicine - Forest

Naša misija je vaše zdravlje

Udruženje: „Asocijacija prirodne i šumske medicine – Forest“. (u daljem tekstu: Udruženje) je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti prevencije, očuvanja i unapređenja fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja mladih i starijih osoba, kao i radno sposobnog stanovništva.

Ciljevi Udruženja su: podizanje kvaliteta života mladih, radno-sposobnih i osoba u trećem dobu; pozitivna zdravstvena motivacija pojedinaca i grupa kroz edukacije, organizovanje radionica, seminara, kongresa; pisanje publikacija koje imaju za cilj formiranje zdravog načina života, zdravih životnih navika i pozitivnih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Udruženje svoje ciljeve ostvaruje u oblasti humanističkih i medicinskih nauka, prirodne, šumske medicine, psihoterapije, meditacije, ishrane ali i srodnih oblasti u skladu sa ovim Statutom i drugim opštim aktima, kojima se utvrđuju unutrašnji odnosi organizacije i rada.

Opširnije

Fizičko zdravlje

Fizičko zdravlje uslov je svakog drugog

Pružamo našim članovima mogućnost da očuvaju i unaprede sve aspekte fizičkog zdravlja.

Mentalno zdravlje

Emocije i način razmišljanja

Omogućujemo svima da se osećaju srećno, zadovoljno i zdravo kroz programe psihoterapije i meditacije.

Duhovno zdravlje

Osnov za opšte blagostanje

Naučite da živite i budete srećni. Ispunite živote unutrašnjim zadovoljstvom. Živite u skladu sa opštom harmonijom Univerzuma.

Naš tim

Predsednik Asocijacije Forest. Doktor medicine, REKBT psihoterapeut superv, psihijatar na specijalizaciji, meditacija, yoga.
Dr Milan Popović
Osnivač i Predsednik Asocijacije Forest

Osnivač i Predsednik Asocijacije Forest. Doktor medicine, psihijatar, REKBT psihoterapeut na specijalizaciji sa Naprednim sertifikatima Instituta Albert Ellis iz New York-a i Instituta za Kognitivni menadžment u Štutgartu.

Dr Anita Kovačić Popović
Dr Anita Kovačić Popović
Osnivač Asocijacije Forest

Osnivač Asocijacije Forest. Doktorirala na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu. Usavršavanje je nastavila i u smeru Neuro-Linguistic Programming – IANLP gde je stekla zvanje NLP Practitioner i trenutno pohađa NLP Master.

Briga o fizičkom, mentalnom i duhovnom zdravlju

Očuvanje i unapređenje fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja mladih i starijih osoba, kao i radno sposobnog stanovništva.

Uplatite donaciju!Postanite član!

You are donating to : Asocijacija prirodne i šumske medicine

How much would you like to donate?
30 $ 40 $ 50 $
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...