fbpx

Pravila i uslovi učlanjenja

Informacije za buduće članove

Pristupnica, uplata članarina, uslovi

*Punopravni član Asocijacije Forest može postati fizičko ili pravno lice koje popuni pristupnicu, prihvati Statut Asocijacije, opšte pravne akte i stekne saglasnost sva tri člana Predsedništva.

*Asocijacija štiti privatnost svojih članova i neće objavljivati prikupljene podatke trećim licima, bez izričite lične saglasnosti.

*Pristupanjem Asocijaciji dobrovoljno pristajem da se na meni primene psihofizički tretmani u cilju prevencije, očuvanja i unapređenja svih aspekata zdravlja. Saglasan sam da u slučaju povrede, alergijske reakcije i drugih zdravstvenih problema, koji mogu da proisteknu u toku terapije, sam snosim odgovornost.

* Članovi Udruženja mogu biti aktivni, pasivni i počasni. Svaki član uplatom mesečne članarine postaje Pasivni član i ostvaruje sva prava zagarantovana Statutom i programima Asocijacije. Aktivni član Udruženja je fizičko lice koja u potpunosti prihvata ciljeve Udruženja i to potvrdi. Aktivnim članom postaje se na osnovu odluke Upravnog odbora. Upravni odbor Udruženja ima pravo odbiti zahtev za aktivnim članstvom. Aktivni član udruge može biti isključivo osoba koja je platila članarinu za tekući mesec. Aktivni članovi imaju pravo učestvovati u radu skupštine Udruženja, donositi odluke i biti birani na rukovodeće položaje. Aktivni članovi su jedini punopravni članovi. Počasni član Udruženja može postati svako fizičko ili pravno lice koje je značajno doprinelo radu Udruženja. Predlog za počasno članstvo može dati svaki član Udruženja. Odluku o tome donosi Skupština. Počasni član ne plaća članarinu i nema pravo donositi odluke vezane za rad Udruženja, birati ili biti biran u organe Udruženja.

Uplata članarine

Vrste članarina i načini plaćanja

Članarina Asocijacije Forest plaća se na godišnjem planu. Cena članarine za fizička lica iznosi 3000,00 dinara prema ponuđenom programu, a detaljne informacije o načinu uplate članarine nalaze se na stranici.

Uplata članarine obavlja se elektronski na web sajtu (PayPal), putem priznanice u banci/pošti ili lično u našim prostorijama. Primer popunjene priznanice nalazi se na stranici – članarina iznosi 3000,00 dinara prema cenovniku. Molimo Vas da nakon uplate u banci/pošti skenirate priznanicu i pošaljete na email info@asocijacijaforest.com ili donesete lično u naše prostorije. Osoba za kontakt Dr Milan Popović, Predsednik Asocijacije.

Sve informacije koje se odnose na Statut, misiju i viziju Asocijacije Forest nalaze se na sledećoj stranici.

Pre uplate članarine molimo Vas da “skinete”, odštampate, čitko popunite PRISTUPNICU, slikate je ili skenirate i pošaljete na email: info@asocijacijaforest.com

UPLATA ČLANARINE

Prava i obaveze člana

Koja su prava i obaveze svakog člana

Prava člana Asocijacije Forest su da:

  • ravnopravno sa drugim članovima učestvuje u ostvarivanju ciljeva udruženja,
  • neposredno učestvuje u odlučivanju na Skupštini, kao i preko organa udruženja,
  • bira i da bude biran u organe udruženja,
  • bude informisan o radu udruženja i njegovih organa,
  • daje predloge, mišljenja i primedbe na rad organa i da o zauzetom stavu bude obavešten,
  • učestvuje u izvršavanju zadataka u radnim grupama.

Obaveze i dužnosti člana su da:

  • aktivno doprinosi ostvarivanju ciljeva Asocijacije Forest
  • ispuni zadatke koje je preuzeo,
  • blagovremeno informiše udruženje o eventualnim izmenama ličnih podataka datih u pristupnici.

You are donating to : Asocijacija prirodne i šumske medicine

How much would you like to donate?
30 $ 40 $ 50 $
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...