fbpx

Naučite meditaciju i otkrijte istinu o sebi

meditacija

Project Info

Project Description

Svrha meditacije je, dakle, lična transformacija. Ulazite na jednom kraju puta meditacije, ali ste sasvim drugačiji na njegovom drugom kraju. Ona menja vaš karakter tako što vas čini osetljivijim, čineći vas svesnijim sopstvenih misli, reči i postupaka. Vaša arogancija i antagonizmi lagano nestaju. Vaš um postaje stabilan i smiren. Time takav postaje i vaš život.

Tako vas meditacija, izvođena na pravi način, priprema vas za sve uspone i padove u životu. Ona smanjuje u vama tenziju, strahove i zabrinutost. Uznemirenost jenjava i strasti
se smiruju. Stvari počinju da dolaze na svoje mesto i vaš život počinje da klizi umesto da zapinje. Sve ovo događa se zahvaljujući razumevanju… Poređana ovako, ovo su sve obećanja na ekranu tvog monitora. Postoji samo jedan način da otkriješ je li meditacija uopšte vredna tvog napora. Nauči da je pravilno izvodiš i onda vežbaj. Otkrij istinu sam za sebe, umesto da ti ju je drugi prepričavaju.

Učlanite se u Asocijaciju i pohađajte kurseve meditacije besplatno ili sa popustom. Meditacije vodi REKBT psihoterapeut sa iskustvom.

 

Dr Milan Popović

Doktor medicine na specijalizaciji psihijatrije, RE&KBT psihoterapeut pod supervizijom

www.epsihijatar.net

You are donating to : Asocijacija prirodne i šumske medicine

How much would you like to donate?
30 $ 40 $ 50 $
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...